Склад чемпіона України “Хіміка” поповнили американські баскетболісти

Склад чемпіона України “Хіміка” поповнили американські баскетболісти

Укрінформ
Американські баскетболісти Аверіл Угба і Льюїс Салліван стали гравцями южненського баскетбольного клубу “Хімік” - чемпіона України.

Американський бігмен Аверіл Угба минулий сезон грав у швейцарському БК “Пуллі”. Про це повідомляє пресслужба БК "Хімік".

Минулого сезону Аверіл Угба проводив на майданчику у 23 матчах чемпіонату по 34 хв в середньому, набирав по 17,2 очка, робив 6,8 підбирання. 54% двоочкових і 27% дальніх спроб гравця досягають мети. Також баскетболіст у 5-ти матчах чемпіонату зробив дабл-дабл і встановив особистий рекорд результативності, набравши 36 очок і зробивши 14 підбирань в грі проти “Лугано Тайгерс”.

Читайте також: Іссуф Санон гратиме за “Дніпро” на правах оренди

Льюїс Салліван 2014 - 2019 роки провів у команді UAB (NCAA). Минулого сезону зіграв у 35 матчах, проводив на майданчику в середньому 27 хв з результативністю 12,3 очка і 6,8 підбора. Реалізація двоочкових — 56,9%, дальніх влучань — 38,5%.

У числі найвищих досягнень гравця минулого сезону - 4 дабл-дабл, 22 очки в грі проти Університету Флориди, 11 підбирань в протистоянні з N.Alabama.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-