Україна стане господаркою чемпіонату Європи 2020 року з бадмінтону

Україна стане господаркою чемпіонату Європи 2020 року з бадмінтону

Укрінформ
28 серпня в Олімпійському домі за участю президента НОК Сергія Бубки відбулося підписання договору, згідно з яким Україні офіційно довірено право приймати чемпіонат Європи з бадмінтону у 2020 році. 

Підпис під документом поставили генеральний секретар Європейської конфедерації бадмінтону Браян Агербак та президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"Україна є спортивною державою, відкритою для проведення найпрестижніших міжнародних стартів. Спорт має належну підтримку з боку держави, зокрема, Президента України Володимира Зеленського. В різні часи Україна постійно відчуває надійне плече  Міжнародного олімпійського комітету на чолі з Томасом Бахом, Асоціації національних олімпійських комітетів, Європейських олімпійських комітетів. За останні два роки наша країна гідно прийняла чемпіонат світу з хокею в дивізіоні 1А, два "дорослих" чемпіонати Європи та юнацьку першість Старого світу зі стрибків у воду, чемпіонат Європи з боксу, міжнародні турніри з художньої гімнастики, спортивної боротьби, тур чемпіонату Європи з регбі та інші. Тому ми з радістю підтримали ініціативу Федерації бадмінтону України щодо проведення такого престижного форуму в Україні", - сказав Сергій Бубка. 

Читайте також: У Києві пройшло жеребкування 3 попереднього етапу Кубка України з футболу

Браян Агербак, у свою чергу, заявив: "Чемпіонат Європи з бадмінтону стане останнім етапом ліцензійного відбору на Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо, Це буде дуже важливий і відповідальний старт. Вірю, що він проде найкращим чином". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-