Єгіазаров окреслив завдання українських волейболісток у поєдинку зі Словенією

Єгіазаров окреслив завдання українських волейболісток у поєдинку зі Словенією

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з волейболу Гарій Єгіазаров розповів про готовність команди до ключового матчу за вихід в плей-офф Євро-2019.

Гарій Єгіазаров у коментарі XSPORT, зокрема, розповів про основне завдання українок у матчі зі Словенію, а також про сильні та слабкі сторони суперниць.

“Настрій піднесений, бойовий. Я бачу, що від гри до гри ми додаємо. Це простежується і по цифрам, і за якістю гри. Нам важливо зберегти цей ритм. Якщо ми гратимемо так же, то результат буде на нашу користь.

У збірної Словенії є явний лідер атак, це діагональна, шульга 9-й номер (Іза Млакар). З двох центральних виділяється 18-й номер (Саша Планіншец). Команда непогано злагоджена, намагаються грати швидко, але має проблеми на прийомі. Це те, що ми повинні використовувати. А зі збитого прийому команда, відповідно, має труднощі в атаці. Це наше основне завдання: вибити Словенію з прийому і вже на простій грі спробувати за рахунок блоку-захисту протидіяти їм.

Ми потренувалися вранці (27 серпня), попрацювали з тактики по Словенії, ввечері провели збори, подивилися відеоматеріал. У середу (28 серпня) у нас - ранкове тренування, ще одні збори і ввечері — гра”, - сказав Єгіазаров.

Читайте також: Збірна України програла бельгійкам на старті чемпіонату Європи з волейболу

Нагадаємо, сьогодні, 28 серпня, жіноча збірна України з волейболу в рамках четвертого матчу чемпіонату Європи, який в ці дні проходить в Польщі, зіграє проти команди Словенії. Поєдинок розпочнеться о 21.00.

Фото: ФВУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-