Українці на юніорському чемпіонаті світу з пауерліфтингу вибороли 2 «золота» і «срібло»

Українці на юніорському чемпіонаті світу з пауерліфтингу вибороли 2 «золота» і «срібло»

Укрінформ
У канадському місті Реджайна стартував чемпіонат світу серед юніорів з пауерліфтингу.

 У перший же день змагань збірна України завоювала три високі нагороди: два «золота» і «срібло». Про це повідомляє Національна федерація пауерліфтингу України у Facebook.

«Полянська Марія з міста Яворів у ваговій категорії до 47 кг стала чемпіонкою світу серед дівчат з результатом 362,5 кг у сумі триборства та виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу. Спортсменка здобула малу золоту нагороду у присіданні - 145 кг (рекорд України серед дівчат), срібло у жимі - 70 кг, та завоювавши ще одне «мале золото», встановила рекорд Європи у тязі в своїй віковій групі — 147,5кг», - йдеться в повідомленні.

22-річна випускниця Полтавського національного технічного університету Дарія Бражник, зріст якої 155 см, у ваговій категорії до 43 кг, за сумою трьох вправ підняла загалом 355 кг, що перевищує норматив майстра спорту України міжнародного класу та є новим рекордом України серед юніорок.

Читайте також: Чоловіча збірна України посіла 1 місце в командному заліку ЧЄ-2019 з пауерліфтингу

Володимир Антонюк з Кам‘янця-Подільського піднявся на третю сходинку п’єдесталу пошани серед юнаків вагової категорії до 53 кг. Атлет у присіданні здобув малу срібну нагороду з результатом 157,5 кг, а також дві бронзові - у жимі (80 кг) та тязі (147,5 кг).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-