Є розчарування від результату – Михайличенко

Є розчарування від результату – Михайличенко

Укрінформ
Новий головний тренер «Динамо» незадоволений першим таймом команди в матчі проти «Олімпіка».

Головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував свій перший матч на посаді головного тренера «Динамо», в якому команда зіграла внічию 1:1 з «Олімпіком» в 5-у турі УПЛ. Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо».

«Звичайно ж, мені не так хотілося провести свій перший матч. І зараз я говорю не про гру, а про результат. Є розчарування саме від результату, але я розумію, що це футбол, і рахунок міг бути будь-яким.

Що стосується самої гри «Динамо», то перший тайм вийшов не таким, як ми всі чекали, налаштовувалися і домовлялися: не було тих швидкостей і тієї динаміки, які хотілося б бачити. До перерви оборонні кордони, які вибудував «Олімпік», ми проходили з великими труднощами, майже не загрожуючи воротам суперника.

Другий тайм був набагато більш інтенсивним і цікавим. Ще до вилучення ми включили потрібні швидкості. Після того, як «Олімпік» залишився в меншості, природно, нам стало трохи легше, оскільки контргри, як такої, вже не було. Але ситуація, в яку ми потрапили, пропустивши м'яч в досить простому епізоді, змушувала нас відіграватися.

Читайте також: "Динамо" не змогло у Києві обіграти "Олімпік" у чемпіонаті України

Я вдячний хлопцям за те, що вони не зупинилися і до 95-ї хвилини боролися, намагаючись вирвати перемогу, яка нам була дуже потрібна. На жаль, ми її не досягли. Думаю, немає сенсу говорити про те, наскільки закономірний результат, оскільки футбол завжди непередбачуваний.

Чи розраховую я на Шапаренка? Ми розраховуємо на всіх. У команді хороша конкуренція. Не потрапили в заявку Піварич, Бесєдін, Цитаїшвілі, Шапаренко. Це життя, потрібно бути кращим не тільки в моментах гри, але і на тренуваннях. За своє місце в основному складі потрібно боротися. У мене була з Миколою розмова, думаю, він складе конкуренцію. Коли він буде кращим, тоді і гратиме», - розповів Михайличенко.

Для Олексія Михайличенка матч проти «Олімпіка» став першим після повернення на посаду головного тренера «Динамо». На тренерському містку Михайличенко змінив Олександра Хацкевича, якого звільнили після вильоту від «Брюгге» в кваліфікації Ліги чемпіонів.

У турнірній таблиці УПЛ «Динамо» займає третю позицію – у команди сім очок, при цьому у киян є матч в запасі.

У наступному турі 1 вересня «Динамо» на виїзді зіграє проти «Зорі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-