"Шахтар" провів відкрите тренування перед матчем із "Маріуполем"

Відео
Укрінформ
Футболісти донецького клубу “Шахтар” провели відкрите тренування перед домашнім поєдинком із “Маріуполем”.

Відкрите тренування відбулося 22 серпня у заміському комплексі “Святошин”. Про це повідомляє пресслужба ФК “Шахтар”.

“Гірники” в піднесеному настрої займалися півтори години. Сесія складалася з ігрових вправ, через які тренерський штаб награє склад на майбутній поєдинок.

Андрій П’ятов працював за індивідуальною програмою: воротаря очікували відновлювальні процедури. Нападник Данило Сікан і воротар Анатолій Трубін тренування пропустили. Футболісти брали участь у зустрічі дублюючого складу “Шахтаря” з “Маріуполем”.

Поєдинок “Шахтар” - “Маріуполь” відбудеться в День шахтаря і 150-річчя Донецька.

Читайте також: Де дивитися матчі 5 туру футбольної Прем'єр-ліги України

“Постараємося показати красивий, якісний футбол. Сподіваюся, вболівальники заповнять стадіон. Для нас це непередавані емоції, коли виходиш на поле і бачиш дітей, батьків, які дивляться матч і вболівають за тебе. Ми гратимемо цього дня за Донецьк і з особливими почуттями до Харкова. Якщо буде багато людей, це допоможе нам показати ще більш красивий футбол”, - прокоментував майбутню подію півзахисник “Шахтаря” Марлос.

Нагадаємо, матч “Шахтар” - “Маріуполь” 5-го туру футбольної Прем'єр-ліги України відбудеться 25 серпня на харківському ОСК “Металіст” і розпочнеться о 19.30. До матчу футболісти “Шахтаря” проведуть ще два тренуванні, а ввечері 24 серпня вирушать до Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-