Українська асоціація футболу успішно пройшла оглядовий аудит міжнародної компанії

Українська асоціація футболу успішно пройшла оглядовий аудит міжнародної компанії

Укрінформ
Українська асоціація футболу успішно пройшла оглядовий аудит незалежної міжнародної аудиторської компанії Société Générale de Surveillance (SGS).

Компанія залучена УЄФА відповідно до Стандарту якості ліцензування клубів щодо організації та додержання затвердженої УЄФА процедури ліцензування. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

Перевірка на предмет відповідності всім вимогам, встановленим Стандартом якості ліцензування клубів УЄФА, здійснюється незалежним сертифікаційним органом на щорічній основі.

У рамках перевірки окремо було відзначено роль УАФ у створенні достатньо чіткої системи атестації футбольних клубів на всіх рівнях.

Водночас аудитори відзначили високу кваліфікацію та професіоналізм усіх осіб, які беруть участь у процесі ліцензування клубів та клубного моніторингу, а також своєчасність та якісність процесу ухвалення рішень у рамках ліцензування клубів на сезон-2019/20.

Читайте також: УАФ намагатиметься прискорити введення системи VAR в Україні - Лучі

Позитивний відгук також було отримано стосовно порівняльного аналізу даних професіонального футболу України в контексті сучасних вимог ліцензування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-