Наставник “Зорі”: Вдома постараємося забити “Еспаньйолу” 2 м’ячі

Наставник “Зорі”: Вдома постараємося забити “Еспаньйолу” 2 м’ячі

Відео
Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу “Зоря” Віктор Скрипник прокоментував результат 1:3 у грі з іспанським “Еспаньйолом” у першому стиковому матч раунду плей-офф Ліги Європи УЄФА.

Віктор Скрипник на післяматчевій пресконференції, зокрема, зазначив, що "Зоря" спробує використати свій шанс у повторній зустрічі вдома - в Запоріжжі та забити "Еспаньйолу" 2 м'ячі.

“Вітаю “Еспаньол” із заслуженою перемогою. Поки в нас були сили, ми намагалися грати вперед. Забитий гол нас, звичайно, порадував. Але наші сили не безмежні. Намагатимемося вдома голосно грюкнути дверима. Дуже втомилися. Попереду непростий переліт, гра чемпіонату, а потім чекаємо в гості “Еспаньол”.

До того моменту, поки у нас будуть шанси боротися, ми, звичайно, будемо це робити. З таких результатів можна робити позитивний підсумок. Повторюся, ми боротимемося.

Додому їдемо з інтригою. Два м'ячі забити важко, але ми намагатимемося. Шанси є”, - цитує Скрипника пресслужба ФК “Зоря”.

Як повідомлялося, 22 серпня футболісти луганської "Зорі" провели перший стиковий матч раунду плей-офф Ліги Європи УЄФА. На арені "Корнелья-Ель Прат" у Барселоні "Зоря" поступилася іспанському "Еспаньйолу" з рахунком 1:3.

Читайте також: "Зоря" програла "Еспаньйолу" у виїзному матчі кваліфікації Ліги Європи УЄФА

Відео ключових моментів матчу:

Матч у відповідь Зоря" - "Еспаньйол" відбудеться 29 серпня в Запоріжжі, а до цього, 25 серпня, луганчани зустрінуться з львівськими “Карпатами” в чемпіонаті України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-