Міккель Дуелунд не потребує операції — лікар “Динамо”

Міккель Дуелунд не потребує операції — лікар “Динамо”

Укрінформ
Данський півзахисник київського футбольного клубу “Динамо” Міккель Дуелунд не потребує операції через проблеми з ногою.

Міккель Дуелунд потребує консервативного лікування протягом 12 - 14 днів. Про це повідомив головний лікар першої команди “Динамо” Леонід Миронов.

“Медична служба “Динамо” після ретельного огляду Дуелунда в Україні в Інституті травматології у провідних фахівців в області його травми була не задоволена результатами висновків наших лікарів і вирішила проконсультуватися у провідних європейських фахівців в області травми стопи в Данії та Німеччини. Після обстеження спочатку в одній країні, а вчора і в інший, вони зробили однозначний висновок, що Міккель не потребує операції, а йому необхідно консервативне лікування і спеціальна фізична реабілітація протягом 12-14 днів”, - цитує Миронова пресслужба ФК “Динамо”.

Міккель Дуелунд проходитиме реабілітацію в Данії, де йому вже доводилося відновлюватися у свого реабілітолога після перелому, отриманого минулого року.

4 вересня данський футболіст має повернутися до Києва для контрольного тестування.

Читайте також: Півзахисник “Динамо” Дуелунд пропустить 5-6 тижнів через проблеми з ногою

Нагадаємо, днями данський півзахисник київського футбольного клубу “Динамо” Міккель Дуелунд повідомив, що пропустить 5-6 тижнів через проблеми з ногою. Футболіст, зокрема, зазначив, що наразі його нога не в ідеальному стані й потребує операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-