Делегація Національного олімпійського комітету України відвідала Токіо

Делегація Національного олімпійського комітету України відвідала Токіо

Укрінформ
Представники Національного олімпійського комітету України взяли участь у семінарі шефів місій країн-учасниць літніх Ігор ХХХІІ Олімпіади-2020 у Токіо.

Протягом кількох днів головний менеджер з Олімпійських ігор Анна Сорокіна, директор департаменту співпраці з суб’єктами олімпійського руху Іван Бондарчук і заступник начальника міжнародного відділу НОК Алла Тарасюк брали участь у пленарних сесіях, відвідували олімпійські об’єкти майбутніх Ігор та  проводили зустрічі із представниками різних структурних підрозділів Оргкомітету Токіо-2020, повідомили Укрінформу у прес-службі комітету.

"Зокрема, обговорювалися програма змагань та арени проведення, Олімпійських ігор в Токіо, питання прибуття та відбуття делегацій, транспортного забезпечення, розміщення учасників в Олімпійському селищі, харчування та логістики, акредитації, безпеки, роботи волонтерів, медичного забезпечення, антидопінгової діяльності тощо", - зазначили у прес-службі.  

Під час семінару його учасники мали нагоду ознайомитися зі станом олімпійських об’єктів, зокрема відвідали Олімпійське селище і розглянули умови проживання команд на час Ігор.

Читайте також: Українські дзюдоїсти в Токіо готуються до старту на ЧС-2019

Питання сприяння перебуванню українських олімпійців в Токіо обговорювалися на зустрічі в Посольстві України в Японії за участю Надзвичайного та Повноважного Посла Ігоря Харченка, перших секретарів Дениса Яковенка та Олександра Бунісевича.

Ігри ХХХІІ Олімпіади відбудуться в Токіо з 24 липня по 9 серпня 2020 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-