«Олімпік» очолить колишній гравець «Динамо» Горан Саблич – ЗМІ

«Олімпік» очолить колишній гравець «Динамо» Горан Саблич – ЗМІ

Укрінформ
Хорватський тренер відомий за виступами за київський клуб.

Екс-захисник «Динамо» Горан Саблич може стати новим головним тренером клубу УПЛ – «Олімпіка». Про це повідомив колишній прес-аташе донецького клубу Олег Барков на своїй сторінці у Facebook.

«Новим тренером «Олімпіка» з високою ймовірністю стане екс-гравець київського «Динамо» Горан Саблич. Хороший вибір Владислава Гельзіна, якщо у підсумку домовляться. Бачив взимку в Туреччині його «Шериф», і мені ця команда була дуже симпатична.

Краще і досвідченіше Жуліо Сезара в рази, набагато краще знає українські реалії і не є людиною Селюка. Ще й дебютувати може в грі з не чужим для Горана клубом», - написав Барков.

40-річний Саблич в нинішньому році очолював «Шериф». Хорват залишив клуб в квітні. Під його керівництвом молдавський гранд провів 35 матчів – здобув 21 перемогу. Також Саблич очолював хорватський «Спліт» і боснійський «Широкі Брієг». Відзначимо, що з 2002 по 2010 рік він виступав за київське Динамо.

Читайте також: Футболісти донецького “Олімпіка” тренуються під керівництвом Климовського

Раніше президент «Олімпіка» Владислав Гельзін повідомив, що наступний головний тренер команди буде набагато досвідченіший, ніж попередній наставник Жуліо Сезар. Бразильця, який очолив команду влітку, звільнили після чотирьох стартових турів в УПЛ.

Ім'я нового наставника назвуть під кінець тижня. Поки ж з «Олімпіком» працює Ігор Климовський, якого хочуть включити в тренерський штаб нового головного тренера.

«Олімпік» посідає в УПЛ останнє місце, не маючи в активі жодного очка. Наступний матч «олімпійці» зіграють проти «Динамо» 24 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-