Федерація хокею України розпочала прийом заявок на участь у чемпіонаті країни

Федерація хокею України розпочала прийом заявок на участь у чемпіонаті країни

Укрінформ
Федерація хокею України розпочала прийом попередніх заявок від команд на участь у XXVIII чемпіонаті України з хокею з шайбою сезону-2019/20 серед чоловіків.

Прийом заявок розпочався 20 серпня і триватиме до 27 серпня включно. Про це повідомляє пресслужба ФХУ.

Після цього буде визначена остаточна кількість учасників національної першості та складено офіційний розклад матчів чемпіонату.

Переможець змагання здобуде право представляти Україну у клубному турнірі Міжнародної федерації хокею “2021 IIHF CONTINENTAL CUP”.

Нагадаємо, 20 серпня завершився прийом заявок від клубів, які виявили бажання взяти участь у новому сезоні Української хокейної ліги. МХК "Динамо" став шостим учасником УХЛ в сезоні-2019/20. Раніше заявки подали “Білий Барс”, “Дніпро”, “Донбас”, “Кременчук” і “Крижані Вовки”.

Читайте також: Харківське “Динамо” візьме участь у новому сезоні Української хокейної ліги

Як зазначив у коментарі XSPORT виконавчий директор УХЛ Олексій Брага, професійні українські клуби братимуть участь лише в Українській хокейній лізі.

"Кожна команда зіграє по 40 матчів у регулярному чемпіонаті, а також візьме участь в іграх плей-офф. Всього відбудеться більше 140 матчів. Професійні українські клуби братимуть участь лише в Українській хокейній лізі, а хто гратиме в чемпіонаті ФХУ - нам невідомо. Федерація має право проводити свій чемпіонат, але хочу нагадати, що в чемпіонаті під егідою ФХУ в сезоні-2014/15 взяли участь усього 4 команди і зіграли його за півтора місяці - разом з плей-офф всього 32 матчи.

Щодо Континентального кубка IIHF-2019/2020. Чинний чемпіон України візьме в ньому участь у жовтні в Броварах. Вперше з 2013 року Україна отримала право проведення такої події і ми віримо в хороший результат нашого представника - донецького "Донбасу". Що стосується права участі чемпіона в Континентальному кубку в майбутньому, то Ліга докладе всіх зусиль для участі представника України в європейських змаганнях, при наявності у клубу відповідної інфраструктури та складу команди", - сказав Брага.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-