Завацька: Рада, що змогла не зламатися в дуже складному матчі з Глушко

Завацька: Рада, що змогла не зламатися в дуже складному матчі з Глушко

Укрінформ
Українська тенісистка Катаріна Завацька поділилася враженнями від своєї першої перемоги у кваліфікації Відкритого чемпіонату США.

Катаріна Завацька в інтерв’ю БТУ, зокрема, зазначила, що був дуже складний матч у Нью-Йорку, але вона змогла “не зламатися і виграти його”.

“...Тут завжди дуже жарко і переносити такий пригрів для мене нелегко, тому цей Grand Slam для мене завжди здавався найважчим. Але сьогодні я пройшла дуже складний матч і рада, що змогла не зламатися і виграти його. На турнірі зі мною тренер Жан-Рене Ліснар. Тут, у Нью-Йорку, у мене живе тітка, тому вона приходила на мій матч, також мама з татом приїхали. Група підтримки відмінна”, - сказала Завацька.

Також українська тенісистка поділилася очікуваннями від наступного раунду, де її суперницею стане колишня 45-та “ракетка” світу німецька тенісистка Анна-Лєна Фрідзам (№231 WTA).

"Взагалі не знаю ні її, ні її гру. Мій тренер мені розповість про неї трохи ввечері в середу, який у неї стиль гри, але все ж я завжди намагаюся нав'язати свій теніс. ...По ходу матчу, в будь-якому випадку, я розумітиму, що мені робити”, - зазначила Завацька.

Читайте також: Завацька вийшла до півфіналу кваліфікації Відкритого чемпіонату США з тенісу

Як повідомляв Укрінформ, 20 серпня українка Катарина Завацька подолала стартовий бар'єр відбору на заключному, четвертому в сезоні тенісному турнірі серії Grand Slam Відкритому чемпіонаті США (US Open) із загальним призовим фондом $50,4 млн. У першому колі кваліфікації тенісистка за 2,5 години здобула вольову перемогу над Юлією Глушко з Ізраїлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-