“Динамо” нас не здивувало — наставник “Брюгге”

“Динамо” нас не здивувало — наставник “Брюгге”

Укрінформ
Головний тренер бельгійського футбольного клубу “Брюгге” Філіп Клеман поділився враженнями від перемоги своїх підопічних над київським “Динамо” (1:0) в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіоноів УЄФА.

Філіп Клеман після матчу не приховував свого задоволення результатом і зазначив, що перед грою його команда добре вивчила свого суперника, динамівці її не здивували.

"Ми задоволені результатом. Рахунок 1:0 - це хороший результат. У матчі-відповіді в Києві було б не погано мати хоча б такий же результат.

“Динамо” нас не здивувало. Ми добре вивчили суперника, знали, що нас чекає. У “Динамо” багато різних аспектів, але постаралися позбавити суперника їхніх кращих якостей.

Я задоволений грою команди. З кожним матчем ми граємо все краще. Особливо я задоволений першим таймом матчу з “Динамо", - цитує Клемана iSport.ua.

Читайте також: Другий тайм гри з "Брюгге" вселяє оптимізм перед повторною зустріччю - Хацкевич

Нагадаємо, 6 серпня на виїзді київське “Динамо” поступилося в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів бельгійському “Брюгге” з рахунком 0:1. Матч-відповідь відбудеться 13 серпня у Києві на НСК “Олімпійський” і розпочнеться о 20.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-