Знову Хацкевич: гроші, молодь, конкуренти

Знову Хацкевич: гроші, молодь, конкуренти

Аналітика
Укрінформ
Білоруський фахівець ще два роки тренуватиме «Динамо».

Київське «Динамо» продовжило контракт з Олександром Хацкевичем. Нагадаємо, що Олександр Хацкевич очолив київський клуб  у 2017 році. І з того часу команда виграла тільки Суперкубок України у 2018 році. То чому  Ігор Суркіс знову вирішив дати шанс білоруському фахівцю?

Читайте також: Хацкевич підписав новий контракт з «Динамо»

Кандидати на пост головного тренера «Динамо»

За інформацією ЗМІ керівництво клубу розглядало різні варіанти кандидатів. Серед них були такі імена: Юрій Калитвинцев, Олексій Михайличенко, Адам Навалка - польський тренер,  Рауль Ріанчо - іспанський та Їндржих Трпишовський - чеський футбольний тренер. Щоправда, прізвища іноземців Ігор Суркіс активно заперечував.

Олександр Денисов, ведучий програми «Великий футбол», прокоментував рішення Ігоря Суркіса щодо продовження контракту з Олександром Хацкевичем :"Суркіс боїться тренера без «динамівського серця».

Чи має «Динамо» кошти на ТОП-тренера?

Одна з причин залишити Хацкевича - бюджет. Пріоритетним варіантом було підписання контракту з польським тренером Адамом Навалкою. Але той, в свою чергу, висунув умови київському клубу - річний оклад розміром у кілька мільйонів євро і п'ять-шість трансферів під час літнього міжсезоння, що на даний період є нездійсненним для «Динамо».

Прийняти відставку наставника -  вийти із зони комфорту

Скоріше за все, Ігор Суркіс не хоче кардинальних змін. Можливо, це пов'язано з фінансами. По факту, головний тренер не виконав своєї мети. Вже котрий сезон поспіль команда не потрапила в Лігу чемпіонів, а на внутрішній арені залишилася без золотих медалей і Кубка України.

Читайте також: “Динамо” поставило жорстку умову Олександру Хацкевичу

Кредит довіри між Суркісом та Хацкевичем

«Оптимістично дивлюся на підписання контракту. Сподіваюся, що гравці, нарешті, будуть здоровими і без травм. Плюс молодь. Я вірю, що у нас все вийде» - сказав президент «Динамо» Ігор Суркіс. Водночас головний тренер відзначив, що розуміє ступінь відповідальності.

Хацкевич виховав нове покоління

«Сьогодні філософія клубу така, що ми даємо нашим хлопцям прогресувати, і щоб вони грали в першій команді», - сказав Суркіс в ефірі клубного каналу. Залишається лише сподіватися, що з наступного сезону «Динамо» під керівництвом Олександра Хацкевича даватиме результат. Враховуючи те, що молоді гравці (Циганков, Миколенко, Бурда, Шапаренко, Бесєдін) стали основними футболістами національної збірної.

Юлія Гаврилюк, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-