Зінченко: Збірна Сербії може відібрати очки практично в будь-якої команди

Зінченко: Збірна Сербії може відібрати очки практично в будь-якої команди

Укрінформ
22-річний півзахисник національної збірної України з футболу Олександр Зінченко поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу з Сербією в рамках відбору на Євро-2020.

Олександр Зінченко в інтерв’ю прес-службі УАФ, зокрема, зазначив, що не назвав би суперника ні топ-збірною, ні командою середнього рівня, але сербські футболісти здатні відібрати очки практично в будь-якої команди.

“Ця збірна може відібрати очки практично в будь-якої команди. Серби — темна конячка. Я б не назвав їх топ-збірною, але це й не команда середнього рівня. Сербія має підбір дуже кваліфікованих гравців, чимало футболістів грає на високому рівні. Буде дуже непросто. Охарактеризую гру у Львові як своєрідний фінал. І Україна, і Сербія — команди, що є першочерговими претендентами на поїздку на Євро-2020. Наскільки мені відомо, ключові гравці сербів здорові, усі в грі. Що ж, тим цікавіше буде.

Шанси 50 на 50? Гадаю, що так. Для мене найважливіша гра — це наступна, а тому зараз — повна концентрація на сербах. Ми прагнемо здобути максимум в обох матчах”, - зазначив Зінченко.

Читайте також: Футбольний матч Україна — Сербія у Львові пройде без сербських уболівальників

Нагадаємо, 7 червня національна збірна України з футболу проведе свій третій поєдинок у відбірковій групі чемпіонату Європи-2020, в якому на 35-тисячній "Арені Львів" зустрінеться з командою Сербії. Матч розпочнеться о 21.45. Наживо його покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1". На стадіоні “Арена Львів” очікується аншлаг — всі квитки на матч розкуплені.

У першому турі кваліфікації-2020 збірна України в Лісабоні зіграла внічию (0:0) з чинним чемпіоном Європи футбольною збірною Португалії та перемогла на виїзді команду Люксембургу (2:1), з якою зустрінеться у Львові 10 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-