Хет-трик Роналду вивів Португалію до фіналу Ліги націй УЄФА

Хет-трик Роналду вивів Португалію до фіналу Ліги націй УЄФА

Відео
Укрінформ
У півфіналі Ліги націй УЄФА збірна Португалії, суперник України у відборі Євро-2020, переграла збірну Швейцарії і вийшла до першого в історії фіналу турніру.

В 1/2 Фіналу чотирьох Ліги націй в Порту підопічні Фернанду Сантуша обіграли команду Швейцарії з рахунком 3:1. Про це повідомляє прес-служба УАФ.

Португальці відкрили рахунок на 25-й хвилині матчу завдяки індивідуальним зусиллям свого капітана Кріштіану Роналду. Нападник заробив штрафний і виконав свій фірмовий удар.

У другому таймі швейцарці кинулися відігруватися і були винагороджені. На 57-й хвилині арбітр матчу Фелікс Брих після довгих вагань і використання системи VAR призначив 11-метровий. Удар Рікардо Родрігеса був влучним - 1:1.

А далі свій геній знову продемонстрував Роналду. За 3 хвилини наприкінці поєдинку він встиг двічі засмутити голкіпера Швейцарії і оформити хет-трик, який забезпечив його команді перемогу.

Читайте також: Суд у США закрив справу про зґвалтування проти Кріштіану Роналду

Відео кращих моментів матчу:

Таким чином збірна Португалії з футболу вийшла до фіналу Ліги націй, де її суперником стане переможець матчу Нідерланди — Англія, який відбудеться 6 червня в Гімарайнші.

 Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-