Чоловіча збірна України зіграє в чвертьфіналі ЧС-2019 U-18 з баскетболу 3х3

Чоловіча збірна України зіграє в чвертьфіналі ЧС-2019 U-18 з баскетболу 3х3

Укрінформ
Чоловіча та жіноча збірні України U-18 завершили виступи на груповому етапі чемпіонату світу з баскетболу 3х3 в монгольському Улан-Баторі.

Жіноча збірна України U-18 в заключному матчі групового етапу впевнено переграла команду Шрі-Ланки з рахунком 22:4, а чоловіча збірна — команду Казахстану з рахунком 22:10. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

У підсумку чоловіча збірна посіла друге місце в групі та вийшла в чвертьфінал ЧС-2019 U-18 з баскетболу 3х3. При цьому українська команда показала вищу результативність, ніж лідер групи збірна Росії.

У першому матчі плей-оф українські баскетболісти зіграють проти команди Аргентини, яка посіла перше місце в групі D. Поєдинок Аргентина – Україна відбудеться в заключний день чемпіонату світу, 7 червня, і розпочнеться о 8.25.

Читайте також: Баскетбол 3х3: чоловіча збірна України програла другий матч на ЧС-2019 U-18

Жіноча збірна U-18 не змогла пробитися в плей-оф і завершила виступи на чемпіонаті світу. Фатальною виявилася поразка в стартовому матчі проти мексиканок. Саме вони і відтіснили нашу команду на третю сходинку турнірної таблиці групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-