Циганков: Сподіваюся, вболівальники підтримають нас, а ми подаруємо їм перемогу над Сербією

Циганков: Сподіваюся, вболівальники підтримають нас, а ми подаруємо їм перемогу над Сербією

Відео
Укрінформ
Один із кращих гравців української Прем’єр-ліги півзахисник київського футбольного клубу “Динамо” і збірної України Віктор Циганков поділився очікуваннями від матчу відбору Євро-2020 проти Сербії.

Віктор Циганков, зокрема, зазначив, що передматчевого хвилювання немає, команда працює у звичному режимі й з великим бажанням.

“Усе добре. У збірній, як завжди, гарна атмосфера. Працюємо з величезним бажанням, усе йде за планом. Немає ніякого хвилювання, є сконцентрована робота на тренуваннях. Ми намагаємося виконати те, що вимагає від нас тренерський штаб, тому готуємося у звичному режимі.

У складі Сербії — якісні гравці, кожен з яких виступає в Європі, постійно перебуває на слуху. Ми знаємо, що в сербів достатньо бойова кваліфікована команда, яка зіграла внічию з Португалією на виїзді. Одне можна сказати точно — буде нелегка гра. Та ми сподіваємося, що наші вболівальники прийдуть і підтримають нас, а ми подаруємо їм перемогу”, - цитує Циганкова прес-служба УАФ.

Відео з табору збірної в Харкові:

Нагадаємо, збірна України з футболу завершує підготовку до матчу відбору Євро-2020 проти Сербії, який відбудеться 7 червня у Львові. Сьогодні футболісти провели ранкове тренування у Харкові, а після обіду вирушать до аеропорту. Виліт чартерного рейсу Харків — Львів заплановано на 16.30.

Читайте також: Юрій Паньків виконав пісню новачка збірної України з футболу

Вечірнього заняття в день приїзду не заплановано, тому тренування 6 червня на “Арені Львів” стане офіційним передматчевим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-