Турнір Лобановського допоможе збірній у підготовці до відбору Євро-2020 - Ротань

Турнір Лобановського допоможе збірній у підготовці до відбору Євро-2020 - Ротань

Відео
Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України (U-21) з футболу Руслан Ротань прокоментував підготовку команди до сьогоднішнього старту на міжнародному турнірі пам'яті Валерія Лобановського.

За словами Руслана Ротаня, головним завданням для його підопічних є якісна підготовка до вересневого старту у відборі на Євро-2020, і турнір пам'яті Валерія Лобановського, який починається сьогодні, в цьому допоможе.

“Нашою головною метою в ці дні було пригадати те, що ми напрацьовували на першому зборі. До нашого складу додалися новачки, і їм також потрібний був час, щоб познайомитися з нашими принципами і завданнями. Далі рухаємося, щоб якісно підготуватися до вересневого старту у відборі Євро, ми маємо бути максимально готовими до офіційних матчів. І Турнір Валерія Лобановського допоможе нам якісно підготуватися до відбору.

Збірна Кіпру - це силова команда, яка грає максимально широко, використовує довгі передачі та велику кількість виконавців в атаці. Для нас головний суперник — це ми самі. Ми маємо якнайшвидше проявити якості, які потрібні для втілення завдань на полі. Ми зробимо все можливе, щоб виграти турнір, але не за будь-яку ціну, хоча знаємо, що українці давно його не вигравали. Головне наше завдання на турнірі — подивитися новачків та пригадати свої ігрові зв’язки”, - цитує Ротаня прес-служба Української асоціації футболу.

Читайте також: Сьогодні стартує міжнародний турнір пам'яті Валерія Лобановського

Відео тренування напередодні змагань:

Нагадаємо, матчі XVI Меморіалу Лобановського пройдуть 3-5 червня на столичних НСК "Олімпійський" і НТК імені Віктора Баннікова. Півфінальний поєдинок Україна (U-21) - Кіпр (U-21) відбудеться 3 червня на київському НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 18.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-