Футболісти збірної України U-20 гратимуть із Панамою в синій формі

Футболісти збірної України U-20 гратимуть із Панамою в синій формі

Відео
Укрінформ
Сьогодні юнацька збірна України (U-20) зіграє проти Панами в 1/8 фіналу ЧС-2019 з футболу.

Футболісти збірної України U-20 вийдуть на поєдинок із Панамою в синьому комплекті форми, їхні суперники гратимуть у червоному. Про це повідомляє прес-служба Української асоціації футболу.

Відповідне рішення було прийнято напередодні матчу на організаційній нараді представників команд та ФІФА.

Як повідомлялося, 3 червня юнацька збірна України з футболу (гравці до 20-ти років) зіграє поєдинок плей-офф фінального турніру чемпіонату світу-2019, який проходить у Польщі. В 1/8 фіналу збірна України, переможець групи D, у місті Тихи розіграє путівку до чвертьфіналу з командою Панами, яка фінішувала третьою у квартеті.

Читайте також: Україна розіграє з Панамою путівку до 1/4 фіналу юнацького чемпіонату світу з футболу

Напередодні матчу футболісти провели передматчеве тренування, яке розпочалося з пробіжки, розтяжки та вправ на рухливість. Завершили цю частину заняття грою у своєрідні хрестики-нолики. Далі були ігрові вправи та награвання тактичних схем.

Відео тренування:

Наставник української збірної Олександр Петраков зазначив, що всі гравці готові до матчу, втрат немає: “Усі гравці здорові, усі тренуються — втрат немає. За два дні ми переглянули три поєдинки за участю цієї збірної. Дуже сподобалася команда — дисциплінована, тактично грамотна, відчувається рука тренера".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-