Вся команда “Динамо” заслуговує на похвалу за цей сезон - Хацкевич

Вся команда “Динамо” заслуговує на похвалу за цей сезон - Хацкевич

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу “Динамо” Олександр Хацкевич поділився враженнями від завершального туру сезону-2018/19 в УПЛ.

Олександр Хацкевич після виїзної перемоги над “Олександрією” (2:0), зокрема, зазначив, що команда грала в останньому матчі сезону ефективно в атаці і надійно в обороні і заслуговує на похвалу за весь сезон.

“Хлопці - молодці, зіграли ефективно в атаці і надійно в обороні. Циганков, як і вся команда, заслуговує на похвалу за цей сезон - що ми витримали, що ми вислухали... Особливі слова подяки нашим уболівальникам. Сьогодні ми подарували футболки двом хлопцям, які відвідали всі наші матчі в сезоні - як в чемпіонаті України, так і в єврокубках. Така традиція у нас є з минулого року, коли був один хлопець, в цей же раз їх уже два. Найголовніше, що нам потрібно, - це їхня підтримка і віра в команду.

Видалення у матчі? Коли команда залишається в меншості, то ще більше згуртовується, більше відповідальності за того хлопця, якого немає на полі. Ми перебудувалися, почали грати 4-3-2, сказали їм по можливості контролювати м'яч, а також швидко переходити з оборони в атаку. Знали, що буде багато силової боротьби, і ми в ній виглядали досить непогано - як вгорі, так і внизу. Так, помилки завжди були і будуть, але найголовніше, що те, про що ми просили хлопців, вони робили на полі”, - цитує Хацкевича прес-служба ФК “Динамо”.

Читайте також: Сезон футбольної Прем’єр-ліги завершився перемогами “Шахтаря” і “Динамо”

Відео коментаря:

Як повідомляв Укрінформ, у заключному, 32-му турі чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги футболісти київського “Динамо” завдяки дублю Віктора Циганкова на 21-й та 70-й хвилинах здобули перемогу на виїзді над “Олександрією” з рахунком 2:0.

Підсумкове турнірне становище: "Шахтар" - 83 очки, "Динамо" - 72, "Олександрія" - 49, "Маріуполь" - 43, "Зоря" - 43, "Львів" — 34.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-