“Шахтар” найкращим чином завершив чемпіонат - Фонсека

“Шахтар” найкращим чином завершив чемпіонат - Фонсека

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека поділився враженнями від гри зі “Львовом” (3:0) в завершальному турі сезону в УПЛ.

Паулу Фонсека, зокрема, зазначив, що його команда, яка проводила матч в статусі чемпіону України, вчергове показала амбіції і найкращим чином завершила чемпіонат.

“Гра була по-своєму особливою: ми весь час атакували, але в першому таймі мали складності з розкриттям оборони суперника. “Львів” сів назад і перекрив зони, всі футболісти розташовувалися за лінією м'яча. Дуже важливо було забити перший м'яч. Після того як нам вдалося це зробити, гра була розблокована, було ще два голи, могло бути і більше. І суперник не створив ніякої небезпеки біля наших воріт. Найголовніше, що “Шахтар” і сьогодні показав амбіції і найкращим чином завершив чемпіонат”, - цитує Фонсеку прес-служба ФК “Шахтар”.

Читайте також: Сезон футбольної Прем’єр-ліги завершився перемогами “Шахтаря” і “Динамо”

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня в заключному, 32-му турі української Прем’єр-ліги футболісти “Шахтаря” перемогли на виїзді ФК “Львів” з рахунком 3:0. Голами відзначилися Дентінью (65), Тарас Степаненко (78) і Микола Матвієнко (85).

Відео кращих моментів матчу:

Зазначимо, що “гірники” виконали всі завдання на сезон, вигравши чемпіонство і завоювавши Кубок України, тому Паулу Фонсека в стартовому складі випустив молодих футболістів і резервістів. Місце в воротах зайняв Олег Кудрик, в центрі оборони дебютував Валерій Бондаренко, в середині поля діяли Маркос Антоніо і Віктор Коваленко, який вивів команду з капітанською пов'язкою, на позиції центрфорварда виступав Дентіньйо.

Підсумкові показники команди Паулу Фонсеки в чемпіонаті України: 1-е місце, 83 очки (26 перемог, 5 нічиїх, 1 поразка), 73 м'ячі забито і 11 пропущено.

Нападник Жуніор Мораес із 19 голами став найкращим бомбардиром Прем'єр-ліги сезону-2018/19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-