Кіберспорт: у Мадриді пройде фінал першої е-Ліги чемпіонів

Кіберспорт: у Мадриді пройде фінал першої е-Ліги чемпіонів

Укрінформ
31 травня УЄФА і EA SPORTS проведуть в Мадриді (Іспанія) фінал першої е-Ліги чемпіонів, щоб виявити чемпіона з цифрового клубного футболу.

Переможець отримає трофей на "Метрополітан" перед фіналом Ліги чемпіонів. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

“31 травня в Мадриді вісім кращих гравців в EA SPORTS FIFA 19 з усього світу боротимуться у фіналі е-Ліги чемпіонів. Змагання проводиться разом з EA SPORTS. Гра ведеться лише на PlayStation. Переможцю вручать трофей на стадіоні "Метрополітан" перед фіналом Ліги чемпіонів УЄФА”, - йдеться в повідомленні.

Груповий етап за участю 64 гравців пройшов в Манчестері і визначив чвертьфіналістів: DrNightWatch (Болгарія), AlanAvi (США), coL Joksan (США), TG Zezinho (Бразилія), Rafsou (Франція), NYC_Chris (США), Marcuzo (Данія), xLevVinken (Нідерланди).

Переможець першої е-Ліги чемпіонів отримає кубок за кілька хвилин до фіналу Ліги чемпіонів між "Тоттенгемом" і "Ліверпулем", VIP-квиток на фінал і 100 тис. доларів із призового фонду загальним розміром у 280 тис. доларів.

Читайте також: Кіберспорт: команда Avangar перемогла у Києві на турнірі по CS:GO

Популярність кіберспорту неухильно зростає, тому УЄФА не вагався над створенням е-Ліги чемпіонів.

"Ми розглядаємо e-Лігу чемпіонів як важливий крок у налагодженні контакту з існуючими та новими вболівальниками Ліги чемпіонів. Можливість передати ажіотаж Ліги чемпіонів УЄФА серії EA SPORTS FIFA 19 дозволила створити захоплюючий турнір для наших глядачів", - сказав маркетинговий директор УЄФА Гі-Лоран Епстейн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-