Бєланов прокоментував відмову Мхітаряна грати в Баку у фіналі Ліги Європи

Бєланов прокоментував відмову Мхітаряна грати в Баку у фіналі Ліги Європи

Укрінформ
Кращий футболіст Європи 1986 року, колишній форвард київського “Динамо” і збірної СРСР Ігор Бєланов прокоментував відмову вірменського півзахисника “Арсенала” Генріха Мхітаряна грати в матчі проти “Челсі” в Баку (Азербаджан).

Ігор Бєланов в інтерв’ю azerisport.com, зокрема, зазначив, що у Баку проводяться багато змагань міжнародного рівня за участю вірменських спортсменів, тому рішення Мхітаряна вважає неправильним.

“Які очікування від фіналу? Ні за кого не вболіватиму. Хотілося б побачити захоплюючу гру від двох англійських клубів. Думаю, буде цікавий і гідний фіналу матч.

Англійська преса і сам “Арсенал” зокрема протягом декількох днів намагалися очорнити і Баку, і Азербайджан в цілому... Я зустрічав різного роду публікації. Ніяк не можу зрозуміти, навіщо політику зі спортом змішувати. Ми вчора говорили на цю тему. Стільки змагань Азербайджан проводив і скільки там вірменських спортсменів брало участь. Для мене все це незрозуміло.

Генріх Мхітарян? Футболіст повністю неправий. Так не можна ставитися до футболу. Ти - футболіст, і будь добрий грати в футбол”, - сказав Бєланов.

Як повідомлялося, Генріх Мхітарян не зіграє за лондонський "Арсенал" у фіналі Ліги Європи через конфлікт Вірменії та Азербайджану, хоча в МЗС Азербайджану заявили, що 30-річний футболіст може взяти участь у матчі.

Читайте також: Сьогодні "Челсі" і "Арсенал" зійдуться у фіналі Ліги Європи УЄФА

Фінальний матч Ліги Європи УЄФА, в якому футболісти англійських клубів "Челсі" і "Арсенал" розіграють 15-кілограмовий Кубок УЄФА, відбудеться сьогодні, 29 травня, на стадіоні "Олімпійський" в Баку (Азербайджан) і розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-