Андрій Дегтяр став переможцем конкурсу на кращий логотип ХК “Маріуполь”

Андрій Дегтяр став переможцем конкурсу на кращий логотип ХК “Маріуполь”

Фото
Укрінформ
Андрій Дегтяр став переможцем конкурсу на кращий логотип хокейного клубу “Маріуполь”, який місяць тому оголосив фонд Бориса Колесникова.

Автори кращих емблем отримали сертифікати на 50 тис., 25 тис. і 15 тис. грн. Нагородження призерів відбулося 27 травня на урочистій церемонії “Зірки хокейного року”, організованої Українською хокейною лігою в Києві. Про це повідомляє прес-служба УХЛ.

“Головний об'єкт в моєму логотипі - приазовська чайка в хокейному шоломі. Ключка використовується як елемент динамічного компонування, а форма логотипу дозволяє його використовувати на будь-яких носіях. Буду радий, якщо мій ескіз стане символом нового хокейного клубу”, - зазначив переможець конкурсу Андрій Дегтяр.

Кращими в творчому змаганні серед 650 учасників стали Андрій Дегтяр і Артем Новохатський з Харкова, Богдан Забуга з Києва.

Читайте також: УХЛ вперше в історії провела церемонію “Зірки хокейного року”

Директор благодійного Фонду Софія Мудрик подякувала переможцям конкурсу та висловила впевненість у тому, що новий хокейний клуб “Маріуполь” незабаром знайде не лише фірмову емблему, а й напевно завоює любов хокейних уболівальників. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-