Сергій Бубка передав Донеччині спортивне обладнання на ₴1,5 млн

Сергій Бубка передав Донеччині спортивне обладнання на ₴1,5 млн

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка під час робочої поїздки на Донеччину передав для розвитку спорту області обладнання на суму близько 1,5 млн грн.

Спортивне обладнання передбачено для занять легкою атлетикою, велоспортом, важкою атлетикою та триатлоном: це жердини для стрибків у висоту, важкоатлетичний помост та різного типу велосипеди. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

“Приємно, що не дивлячись на складну ситуацію у Донецькій області, спорт посідає важливе місце в житті регіону, функціонують спортивні споруди та об'єкти. Радий бачити палаючи очі юних спортсменів. Нехай не кожен з них стане Олімпійським чемпіоном, але кожен має вирости здоровою, сильною особистістю, тому подібна підтримка та увага до атлетів Донеччини та Луганщини дуже важливі та необхідні”, - зазначив Бубка.

Читайте також: Віднині НОК України опікуватиметься і антуражем атлета - Гайструк

Нагадаємо, наприкінці 2017 року під час попередньої поїздки на схід України Сергій Бубка передав спортсменам Донеччини та Луганщини комплект сучасного гімнастичного обладнання, загальна вартість якого становить біля 2,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-