“Арсенал-Київ” і “Нива” покарані за поведінку вболівальників і офіційних осіб

“Арсенал-Київ” і “Нива” покарані за поведінку вболівальників і офіційних осіб

Укрінформ
Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу застосував дисциплінарні санкції до клубу УПЛ “Арсенал-Київ” та вінницького клубу ПФЛ “Нива”.

Відповідно до рішення КДК, “Арсенал-Київ” зобов’язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 тис. грн та провести наступний домашній матч без уболівальників. Про це повідомляє прес-служба УАФ.

Київський “Арсенал” покараний за “грубі, некоректні висловлювання офіційних осіб клубу на адресу арбітрів матчу; поведінку, що шкодить репутації футболу”, — йдеться в рішенні.

Керівнику ФК “Арсенал-Київ” Олександру Москаленку заборонено відвідувати стадіони під час виступів на них клубу протягом 3 матчів.

Читайте також: Зозуля подав позов на іспанського політика, який назвав його "неонацистом"

Вінницька “Нива” покарана штрафом у сумі 50 тис. грн, проведенням 5 наступних домашніх матчів без уболівальників та забороною директору клубу Рогозюку Дмитру відвідувати стадіони під час виступів на них команди протягом року. Приводом для покарання є неналежна поведінка вболівальників і самого Дмитра Рогозюка після матчу вінничан із житомирським “Поліссям”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-