Футбольна збірна мерів України відсвяткувала перемогу в Польщі

Футбольна збірна мерів України відсвяткувала перемогу в Польщі

Укрінформ
Футбольні збірні мерів України та Польщі провели товариський поєдинок перед матчем юнацької збірної на ЧС-2019, який в ці дні проходить у Польщі.

У понеділок, 27 травня, в польському місті Тихи зійшлися футбольні збірні мерів Польщі та України. Про це повідомляє Footboom.com.

Долю протистояння вирішив єдиний м'яч, який забив мер Брацлава (Вінницька область) Віталій Мазур. Таким чином, українські мери святкували перемогу з рахунком 1:0.

Даний товариський поєдинок проводився в рамках підготовки до чемпіонату Європи 2020 року. ЧЄ серед збірних команд мерів розігрується з 2008 року. Перший турнір відбувся в Австрії, де за трофей боролися 12 команд. 

Наступну гру збірна мерів України проведе 19 червня в Одесі з діючими чемпіонами Європи - командою Словаччини. У цій грі діями команди керуватиме відомий вітчизняний тренер Сергій Ковалець.

Читайте також: Футбол: перед поєдинком Катар - Україна (U-20) зіграють мери Польщі та України

Нагадаємо, юнацька збірна України з футболу (гравці віком до 20-ти років) вийшла в одноосібні лідери у групі D чемпіонату світу-2019, який проходить у Польщі. 27 травня в своєму другому матчі на світовій першості "синьо-жовті" обіграли однолітків із Катару з рахунком 1:0, а на старті ЧС-2019 (U20) - команду США (2:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-