Петраков прокоментував гру з Катаром: у футболістів тремтіли ноги на полі

Петраков прокоментував гру з Катаром: у футболістів тремтіли ноги на полі

Відео
Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України (U-20) Олександр Петраков прокоментував перемогу своїх підопічних над Катаром (1:0) на чемпіонаті світу в Польщі.

Олександр Петраков на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що результат став єдиним позитивним моментом для нього в цьому поєдинку, тренер не впізнавав своїх гравців, у них тремтіли ноги.

“Так, я очікував такої гри в цьому матчі. Він вийшов дуже важким. У нас багато що не виходило. Удома, у своїх клубах, хлопці грають нормально, а тут нічого не виходить, ноги тремтять. Незрозуміло для мене... Єдине, що мене влаштовує,— це результат", - цитує Петракова прес-служба Української асоціації футболу.

Відео коментаря:

Як повідомляв Укрінформ, юнацька збірна України з футболу (гравці віком до 20-ти років) вийшла в одноосібні лідери у групі D чемпіонату світу-2019, який проходить в Польщі. У своєму другому матчі на світовій першості "синьо-жовті" обіграли своїх однолітків з Катару з рахунком 1:0, а на старті ЧС-2019 (U20) - команду США (2:1).

Читайте також: Збірна України стала одноосібним лідером на юнацькому чемпіонаті світу з футболу

30 травня підопічні Олександра Петракова зіграють з Нігерією в заключному матчі групового етапу. Турнір триватиме до 20 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-