Юрій Вернидуб – кращий тренер 31-го туру УПЛ

Юрій Вернидуб – кращий тренер 31-го туру УПЛ

Укрінформ
Всеукраїнське об'єднання тренерів з футболу визначило кращого наставника команди за підсумками 31 туру української Прем'єр-ліги сезону-2018/19.

Ним став головний тренер луганського футбольного клубу “Зоря” Юрій Вренидуб. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

“Минулорічний учасник єврокубків, позаторічний володар бронзових медалей ФК “Зоря” (Луганськ) приймав олександрійців, які якраз цього сезону здобули вперше в історії клубу третє місце. Тож наш сьогоднішній лауреат – головний тренер луганської “Зорі” Юрій Вернидуб. Його підопічні завдали поразки “Олександрії”, суттєво покращивши свої шанси на четверте місце в таблиці”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що за результатами 2019 року “Зоря” була на передостанньому місці за кількістю набраних очок перед звітним туром. Але на другому етапі в верхній шістці луганці набрали третій показник за очками слідом за грандами.

Читайте також: Дентіньйо — кращий гравець 31-го туру УПЛ

Як повідомляв Укрінформ, 26 травня луганська "Зоря" здобула вольову перемогу над "Олександрією" (3:1) у передостанньому в сезоні, 31-му турі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. На "Славутич-Арені" у Запоріжжі на гол півзахисника "Олександрії" Олексія Довгого (12) у складі "Зорі" відповіли Артем Громов (29), Максим Луньов (44) та Дмитро Хомченовський (68).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-