Збірна України продовжить виступ на юнацькому ЧС-2019 матчем проти Катару

Збірна України продовжить виступ на юнацькому ЧС-2019 матчем проти Катару

Відео
Укрінформ
Сьогодні збірна України з футболу серед гравців віком до 20 років зіграє другий матч на ЧС-2019 (U-20).

На поєдинок, який відбудеться 27 травня, українські футболісти вийдуть у жовтій формі, їхні суперники - у червоному. Про це повідомляє прес-служба Української асоціації футболу.

Відповідне рішення було прийнято напередодні під час організаційної наради з представниками команд-учасниць поєдинку та ФІФА.

Матч Катар — Україна другого туру ЧС-2019 (U-20) групи D розпочнеться о 20.00 за київським часом. Наживо його покаже телеканал “UA:Перший”. На матчі працюватиме центральноамериканська суддівська бригада на чолі з Саїдом Мартінезом (Гондурас).

Увечері передігрового дня збірна України U-20 провела тренувальну сесію на стадіоні GKS Katowice, перші 15 хвилин якої були відкритими для ЗМІ.

Відео підготовки до гри з Катаром:

Наставник збірної України Олександр Петраков розповів про готовність команди: “Усі тренуються, ніяких травм немає, так, були невеликі пошкодження, але наші лікарі з ними впоралися”.

Читайте також: Збірна України обіграла команду США на старті юнацького чемпіонату світу з футболу

Як повідомляв Укрінформ, 24 травня юнацька збірна України з футболу (гравці до 20-ти років) здобула першу перемогу на чемпіонаті світу-2019, який проходить в Польщі. У стартовому матчі "синьо-жовті" в Бельсько-Бяла обіграли своїх однолітків зі США з рахунком 2:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-