Теніс: Завацька і Гатто-Монтіконе мають майже однакові шанси на перемогу в поєдинку

Теніс: Завацька і Гатто-Монтіконе мають майже однакові шанси на перемогу в поєдинку

Укрінформ
Сьогодні українська тенісистка Катаріна Завацька побореться за вихід до основної сітки турніру серії Grand Slam - Відкритого чемпіонату Франції з тенісу (Ролан Гаррос) у Парижі.

19-річна українська тенісистка вперше виступає на Ролан Гаррос і має можливість, у разі успіху в фінальному поєдинку відбіркового турніру, дебютувати в основній сітці. Про це повідомляє БТУ.

Поєдинок між Катаріною Завацькою та італійкою Джулією Гатто-Монтіконе стартує третім запуском на корті №13. Початок ігрового дня - о 10.00 за київським часом

Катаріна Завацька посідає 205 місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA), Джулія Гатто-Монтіконе — 167-е.

Букмекери оцінюють шанси на перемогу кожної тенісистки як практично рівні, віддаючи невелику перевагу італійці. Її перемога оцінюється коефіцієнтом 1,8, успіх українки — 1,9.

Читайте також: Теніс: Завацька вийшла у фінал кваліфікації Ролан Гаррос у Парижі

Нагадаємо, Катаріна Завацька перше коло кваліфікації пройшла після відмови суперниці продовжувати боротьбу у вирішальному сеті, причому в другій партії врятувала матчбол. У другому раунді українка впевнено обіграла Катерину Горгодзе.

Турнір Roland Garros (Grand Slam) у Парижі з призовим фондом 21 млн 330 тис. 500 доларів проходитиме 26 травня — 8 червня. Його чинною чемпіонкою є Симона Халеп (Румунія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-