Бесєдін замінить Мораеса в збірній України в червневих матчах відбору Євро-2020

Бесєдін замінить Мораеса в збірній України в червневих матчах відбору Євро-2020

Укрінформ
Нападник київського футбольного клубу “Динамо” Артем Бесєдін отримав виклик до збірної України на найближчі матчі відбору Євро-2020.

Артем Беседін замінить в збірній Жуніора Мораеса, який відновлюватиметься після травми близько місяця. Про це повідомляє прес-служба УАФ.

“У зв’язку з ушкодженням Жуніора Мораеса, яке унеможливило участь гравця в найближчих відбіркових матчах Євро-2020 проти Сербії та Люксембургу, головний тренер національної команди України Андрій Шевченко викликав до складу збірної нападника київського “Динамо” Артема Бесєдіна”, - йдеться в повідомленні.

На рахунку Артема Бесєдіна 11 поєдинків та 1 гол за головну команду країни. Востаннє він отримував виклик до збірної України рівно рік тому. Під час червневого збору Бесєдін узяв участь в обох товариських матчах — проти Марокко та Албанії. Трохи пізніше важка травма на тривалий час залишила форварда поза грою, однак нещодавно Артем знову повернувся до гри.

Читайте також: Форвард “Шахтаря” Мораес пропустить близько місяця через травму

Артем Бєсєдін прибуде до розташування головної команди країни у Харкові 1 червня разом з іншими виконавцями, які виступають у українській Прем’єр-лізі.

Поєдинки відбіркового турніру Євро-2020 проти команд Сербії та Люксембургу збірна України проведе у Львові 7 та 10 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-