Став відомий розширений склад збірної України U-20 на Євробаскет-2019

Став відомий розширений склад збірної України U-20 на Євробаскет-2019

Укрінформ
Збірна України з баскетболу серед гравців віком до 20 років зіграє на чемпіонаті Європи (Дивізіон А), який з 13 по 21 липня проходитиме в Ізраїлі.

На перший тренувальний збір для підготовки до молодіжної першості підопічні Валерія Плеханова зберуться 29 травня. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

До розширеного складу збірної України U-20 з баскетболу потрапили 24 гравці: Андрій Войналович, Вадим Козак, Дмитро Головчик, Віталій Шортский, Денис Клевзуник, Іван Міхєєв, Максим Дейна, Данило Хаблаков, Олег Бондаренко, Владислав Мельник, Богдан Лук’ян, Яків Титов, Андрій Грицак, Олександр Коваль, Ростислав Новицький, Данило Соколенко, Данііл Маляренко, Іссуф Санон, Євген Сорочан, Іван Чмиренко, Антон Логінов, Володимир Марковецький, Денис Бачурін, Юліан Ємець.

Перший тренувальний збір до Євробаскету-2019 U-20 проходитиме в Запоріжжі 29 травня — 13 червня, 13 – 19 червня українські баскетболісти зберуться в Києві (МТА).

Читайте також: Жіноча збірна України розпочала збір до Євробаскету-2019

Графік подальшої підготовки збірної України:
30 червня – 5 липня.
Міжнародний турнір, Туреччина
9 – 11 липня. Навчально-тренувальний збір, Київ
13 – 21 липня. Чемпіонат Європи U-20, Ізраїль

В груповому раунді чемпіонату Європи збірна України зіграє проти команд Сербії, Італії та господарів змагань, діючих чемпіонів - збірної Ізраїлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-