Прем'єр-ліга привітала

Прем'єр-ліга привітала "Шахтар" зі здобуттям "золота" чемпіонату України з футболу

Укрінформ
Колектив Прем'єр-ліги надіслав поздоровлення футбольному клубу "Шахтар" (Донецьк) із достроковим здобуттям золотих медалей у чемпіонаті України.

"Ваша команда здобуває 12 комплект медалей найвищої проби, причому втретє поспіль! Стабільність, як відомо, ознака класу, а стабільність, що триває безперервно, є ознакою класу найвищого рівня!", - йдеться у привітанні, розміщеному на офіційному сайті УПЛ.

Як зазначається, під керівництвом Паулу Фонсеки "Шахтар" продовжив славну, багату титулами епоху Мірчі Луческу. Причому як у плані численних трофеїв, так і стилю гри на полі - видовищного, атакувального, результативного.

"Попереду новий сезон, у якому "Шахтар" знову зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Отже, перед Вами постануть нові виклики, випробування і, зрозуміло, перемоги! Ще раз вітаємо й висловлюємо вдячність за "золотий" сезон!", - наголошується у привітанні організації.

Читайте також: "Шахтар" утретє поспіль виграв чемпіонат України з футболу

Нагадаємо, "Шахтар" у 29-му турі Прем'єр-ліги обіграв луганську "Зорю" і достроково став чемпіоном України сезону 2018/19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-