«Баварія» стала чемпіоном Бундесліги

«Баварія» стала чемпіоном Бундесліги

Фото
Укрінформ
В останньому турі клуб з Мюнхена обіграв «Айнтрахт».

Мюнхенська «Баварія» виграла футбольний чемпіонат Німеччини (Бундеслігу). В останньому 34-у турі баварці обіграли на своєму полі «Айнтрахт» 5:1 і завершили чемпіонат на першому місці. Про це повідомляє Укрінформ.

Перед останнім туром «Баварія» випереджала конкурента в чемпіонських перегонах – дортмундську «Боруссію» на два очки. В матчі проти «Айнтрахту» баварці вирішили не спокушати долю і впевнено перемогли 5:1. У новоспечених чемпіонів м’ячі забивали Коман, Алаба, Санчес, Рібері, Роббен.

Нинішнє чемпіонство стало для «Баварії» 29-м в історії. Мюнхенці продовжують оновлювати рекорд за цим показником. «Баварія» має шанс зробити золотий дубль. У фіналі Кубка Німеччини команда Ніко Ковача 25 травня зіграє проти «Лейпцига».

Читайте також: Бундесліга: «Боруссія» програла «Шальке» і погіршила шанси на чемпіонство

«Боруссія» (Дортмунд) фінішувала на другому місці. В 34-у турі дортмундці обіграли на виїзді «Боруссію» з Менхенгладбаху 2:0. Голи в активі Санчо і Ройса.

Команда українського півзахисника Євгена Коноплянки – «Шальке» завершила сезон нічиєю зі «Штутгартом» 0:0. Коноплянка вийшов в цьому матчі на заміну на 80-й хвилині. «Шальке» фінішував на 14-у місці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-