Знаменитий футбольний голкіпер Касільяс вирішив завершити кар'єру

Знаменитий футбольний голкіпер Касільяс вирішив завершити кар'єру

Укрінформ
Титулований іспанський футбольний воротар Ікер Касільяс, який з 2015 року виступає за португальський клуб "Порту", прийняв рішення завершити кар'єру гравця.

Голкіпер більше не повернеться на поле після перенесеного серцевого нападу. Найближчим часом 37-річний Касільяс офіційно оголосить про своє рішення, повідомляє португальське видання O Jogo

"Касільяс вішає рукавички, але це не означає, що він залишить ФК "Порту", з яким у нього є контракт ще на рік. Президент клубу Жорже Нуну Пінту да Кошта вже запропонував голкіперу роботу у структурі "Порту", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, Касільяс перейшов до "Порту" з мадридського "Реала". Він - єдиний в історії футболіст, який перемагав у національному чемпіонаті, національному Кубку, Суперкубку країни, Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА, Міжконтинентальному Кубку, клубному чемпіонаті світу, а також на чемпіонатах світу і Європи на рівні збірних.

Читайте також: Виконком ФФУ визначив місця проведення матчів збірних України

У складі "Реала" знаменитий воротар провів понад 500 матчів, за "Порту" - понад 100, за національну збірну Іспанії - 167.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-