Тренер

Тренер "Генка" зробив справжню команду, яка боролася за титул весь рік - Малиновський

Укрінформ
Український півзахисник бельгійського футбольного клубу “Генк” Руслан Малиновський поділився враженнями після виграшу першого в кар'єрі чемпіонського трофею.

Руслан Малиновський, який став чемпіоном Бельгії у складі “Генка”, зокрема, зауважив, що тренер зробив із футболістів справжню команду, справжню сім'ю, яка боролася за цей титул весь рік.

“Я по-справжньому щасливий, тому що за цей титул ми боролися весь рік. Команда лідирувала впродовж довгого часу і не давала суперникам можливості обійти нас. “Брюгге Антверпен” і “Андерлехт” також добре зіграли, але я думаю, що ми заслужили чемпіонство цього року.

Тренер зміг зробити з нас справжню команду, справжню сім'ю. Це підтвердять навіть ті хлопці, які нечасто з'являлися на полі. Будемо святкувати титул в четвер увечері і в п'ятницю”, - цитує Малиновського Footballua.tv.

Читайте також: Малиновський став чемпіоном Бельгії у складі «Генка»

Як повідомлялося, за тур до фінішу чемпіонату Бельгії з футболу “Генк” став недосяжним для конкурентів. В 9-у турі етапу плей-офф футбольного чемпіонату Бельгії “Генк” зіграв внічию 1:1 з “Андерлехтом” і став недосяжним для головного конкурента – “Брюгге”, який програв “Стандарду” 0:2. Український півзахисник Руслан Малиновський виграв перший титул у своїй кар'єрі, ставши чемпіоном Бельгії у складі “Генка”.

Перше місце в чемпіонаті допомогло “Генку” гарантувати собі місце в груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Таким чином, у наступному сезоні ми можемо побачити дебют українця в головному клубному турнірі Європи.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-