Павелко, Бєланов і Шовковський провели відкритий урок з футболу в Запоріжжі

Павелко, Бєланов і Шовковський провели відкритий урок з футболу в Запоріжжі

Фото
Укрінформ
Після вирішальної битви за Кубок України на “Славутич-Арені” Запоріжжя продовжує активно жити футболом.

“Футбол — для всіх!” — під таким гаслом 16 травня в запорізькій гімназії № 71 пройшов фестиваль у рамках соціального проекту ФФУ “Відкриті уроки футболу”. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У рамках фестивалю на шкільному стадіоні зі штучним покриттям зібралося близько 200 дітей із кількох шкіл Запоріжжя та області.

Спортивне дійство розпочалося з веселої розминки. Після цього діти розташувалися групами на локаціях для участі в різноманітних футбольних іграх, вправах і конкурсах. Безпосередню участь у вправах разом із дітьми брали президент Федерації футболу України Андрій Павелко, володар “Золотого м'яча” Ігор Бєланов та легендарний воротар київського “Динамо” Олександр Шовковський. Вони знайомили дітей із найпростішими елементами футболу, грали з ними у “квадрати”.

Учасники спортивного свята отримали від ФФУ м’ячі та сувеніри.

Читайте також: У Запоріжжі можна проводити матчі збірної - Павелко

Соціальний проекту ФФУ “Відкриті уроки футболу” реалізується за підтримки Європейського Союзу. Ця ініціатива реалізується з метою залучення до занять спортом дітей, зокрема дітей-переселенців, популяризації футболу та здорового способу життя серед учнівської молоді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-