Юні динамівці стартують на турнірі Abano Football Trophy в Італії

Юні динамівці стартують на турнірі Abano Football Trophy в Італії

Відео
Укрінформ
Команда київського футбольного клубу “Динамо” вдруге візьме участь у дитячому турнірі Abano Football Trophy в Італії.

Урочиста церемонія відкриття щорічного, вже 28-го за рахунком міжнародного дитячого турніру Abano Football Trophy, відбулася 15 травня на центральній пішохідній вулиці італійського міста Абано-Терме. Про це повідомляє прес-служба ФК “Динамо”.

Всі 16 команд-учасниць турніру пройшлися по центральній вулиці міста і були представлені на площі перед сценою. Динамівці прибули на церемонію відразу після матчу-відкриття турніру, в якому команда Олексія Дроценка і Євгена Ястребинського здобула вольову перемогу над німецьким "Аугсбургом" з рахунком 2:1.

Під час представлення команди київського "Динамо" мер міста Абано-Терме Федеріко Барбіерато і надзвичайний уповноважений посол України в Італії, на Мальті і в Сан-Марино Євген Перелигін обмінялися сувенірними знаками з гербами.

“Минулого року "Динамо" зіграло тут вперше, а в нинішньому - вдруге. Сподіваємося, що "Динамо" і надалі братиме участь в цьому турнірі... Зараз для чотирнадцятирічних гравців цей турнір - найвагоміший в Європі. Немає інших таких змагань, де вони могли б одночасно зустрітися з такою кількістю грандів світового футболу ”, - зазначив Перелигін.

Читайте також: Київське “Динамо” може залишити Хацкевича головним тренером

Відео церемонії відкриття турніру:

Київське "Динамо" вдруге візьме участь в цьому турнірі. Минулого року на Abano Football Trophy динамівці посіли 9 місце. Найтитулованішим клубом турніру є міланський "Інтернаціонале", який шість разів вигравав головний трофей. Клуби не з Італії перемагали тут лише чотири рази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-