Дар’я Лопатецька успішно перенесла складну операцію на меніску

Дар’я Лопатецька успішно перенесла складну операцію на меніску

Укрінформ
16-річна українська тенісистка Дар’я Лопатецкая успішно перенесла складну операцію на меніску.

Минулого тижня Дар’я Лопатецька отримала травму меніска і не змогла продовжити виступ на турнірі ITF в Римі. Операція відбулася вчора, 15 травня, в Італії. Про це повідомляє БТУ.

Подробицями операції поділилася її сестра Марія. яка займалася збором коштів і комунікацією з римською клінікою. 

“Нещодавно закінчилася операція Дар'ї. Все пройшло успішно. Ми хочемо подякувати всім, хто підтримував нашу сім'ю, і без різниці, була ця допомога матеріальна або моральна. Також хочемо окремо подякувати Еліні Світоліній, яка оплатила операцію. Зараз Дар'я знаходиться в клініці й деякий час залишатиметься там.

Тепер найголовніше - подолати травму і повернутися на корт з новими силами. ...Нам допомогла і продовжує допомагати вся Україна і для нас це дуже важливо, оскільки реабілітація потребують довгих тижнів, а, можливо, і місяців”, - зазначила Марія.

Читайте також: Лопатецька через травму не зіграє у другому колі тенісного турніру в Римі

Як повідомлялося, 16-річна українська тенісистка Дарʼя Лопатецька достроково завершила боротьбу на турнірі ITF в Італії, де мала зустрітися з другою "ракеткою" змагань Кеті Свон з Великої Британії, однак не вийшла на корт через травму меніска. Через кілька днів родина Дар'ї опублікувала відкритий лист, в якому звернулася до громадськості за допомогою у зборі коштів на термінову операцію, вартість якої склала 12 тис. євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-