Люксембург подасть апеляцію у справі Мораеса

Люксембург подасть апеляцію у справі Мораеса

Укрінформ
ФФУ попереджала, що вона готова до цього.

Федерація футболу Люксембургу не згідна з рішенням УЄФА у справі правомірності виступів натуралізованого Жуніора Мораеса за збірну України в матчах відбору Євро-2020 з Португалією (0:0) і Люксембургом (2:1) і подасть апеляцію. Про це відомо Tribuna.com від джерела в Люксембурзі.

14 травня ввечері люксембурзька футбольна федерація отримала лист від УЄФА з аргументацією свого рішення на користь України. Втім, лист федерацію не переконав і вона подасть апеляцію.

15 травня Федерація футболу Люксембургу повідомила УЄФА, що вона подасть офіційну апеляцію. На це у федерації є три дні.

Читайте також: Генсек ФФУ вважає, що Україна впевнено виграла справу Мораеса

Нагадаємо, 3 травня УЄФА підтвердив правомірність позиції Федерації футболу України, згідно якої гра Жуніора Мораеса у відбіркових матчах Євро-2020 проти Португалії (0:0) і Люксембург (2:1) не суперечать чинним нормам УЄФА й ФІФА.

Протести федерацій футболу Португалії й Люксембургу відхилили. Відтак результати обох зустрічей залишаються чинними. Збірна України з чотирма очками після двох турів зберігає перше місце у відбірковій групі Євро-2020.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-