Баскетбол: українська Суперліга наступного сезону може збільшитися на 1 клуб

Баскетбол: українська Суперліга наступного сезону може збільшитися на 1 клуб

Укрінформ
Елітний дивізіон чемпіонату України з баскетболу з наступного сезону може бути розширений до 9 команд.

До Суперліги в наступному сезоні може приєднатися БК “Прометей” з Кам’янського. Про це 14 травня на нараді з президентами та керівниками клубів Суперліги Парі-Матч повідомив президент ФБУ Михайло Бродський.

"Ми крок за кроком йдемо до планованого розширення ліги. Загалом я би хотів сьогодні заявити про участь у наступному сезоні 10 клубів, це був би ідеальний сценарій до якого ми прагнемо. Але поки що нам потрібно буде зосередитися на цифрі у 9 команд. Еліту може поповнити “Прометей”, який уже доріс до рівня Суперліги. На сьогодні єдиною перешкодою я бачу невеличкий зал, але хотів би попросити усіх присутніх піти на поступки. У Кам’янському незабаром буде новий спорткомплекс, а у старому вони зробили хорошу реконструкцію”, - цитує Бродського прес-служба Федерація баскетболу України.

Михайло Бродський також зазначив, що елітний дивізіон чемпіонату України став більш непередбачуваним зі спортивної точки зору і більш привабливим для глядацької аудиторії.

Читайте також: Баскетбол: «Хімік» веде переговори зі спонсорами і хоче грати в єврокубках

Дати проведення чоловічої Суперліги наступного сезону будуть розширені. Поки остаточний формат змагань не затверджено, але на наради з президентами та керівниками клубів Суперліги Парі-Матч 14 травня було ухвалено, що сезон триватиме до кінця травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-