Відкритий Кубок із велоспорту на шосе пройшов на Чернігівщині

Відкритий Кубок із велоспорту на шосе пройшов на Чернігівщині

Укрінформ
На Чернігівщині пройшли велозмагання на шосе на Кубок Сіверщини.

Про це у понеділок, 13 травня, на своїй сторінці у Facebook повідомила Служба автомобільних доріг у Чернігівській області.

"Цьогорічний Кубок Сіверщини з велоспорту на шосе зібрав 135 спортсменів з різних куточків України - з Чернігівської області, Київської, Дніпропетровської, Одеської, Вінницької, Сумської, Харківської. Найменшій учасниці змагань було 9 років, найстаршому - 68", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що локаціями проведення велозмагань стали дві дороги загального користування державного значення - М-01 (Київ - Чернігів - Нові Яриловичі) та Р-56 (Чернігів - Пакуль - КПП "Славутич" - Чорнобиль).

Першого дня змагань, 11 травня, відбулися індивідуальні заїзди на 15 км, другого - групова гонка на 80 км. Переможців нагородили грамотами й медалями. Їх велосипедистам вручали чернігівські спортсмени-учасники Олімпійських ігор Ніна Лемеш та Андрій Дериземля.

Читайте також: У Бучі пройде чемпіонат світу з мотокросу-2019

Організатори змагань - відділення Національного олімпійського комітету України у Чернігівській області та громадська організація "Федерація велосипедистів Чернігівщини".

Кубок Сіверщини з велоспорту на шосе проходив на Чернігівщині вдруге.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-