Світоліна розповіла про свій стимул на турнірі WTA Premier 5 у Римі

Світоліна розповіла про свій стимул на турнірі WTA Premier 5 у Римі

Укрінформ
Перша “ракетка” України поділилася очікуваннями від старту на турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) категорії Premier 5 в Римі (Італія) з призовим фондом 3 млн 453 тис доларів, де вона захищатиме титул.

Еліна Світоліна під час спілкування з журналістами напередодні свого старту в Римі, зокрема, зазначила, що кілька місяців не мала матчевої практики, але постарається бути готовою на всі 100% і використовуватиме титул чинної чемпіонки турніру в Римі як стимул.

"Мені подобається атмосфера в Римі, в будь-який час і в будь-який день.

Протягом останніх двох років я перемагала в Римі, тому буде брехнею говорити, що я не відчуваю тиску через захист титулу. Мені просто потрібно постаратися не думати про це вже занадто багато, а використовувати це як стимул, щоб зіграти добре. Кожен матч важливий і я постараюся підготуватися якнайкраще. Кожен матч як фінал, потрібно бути готовою на все 100%. Для мене не важливо, що останні кілька місяців у мене не було матчевої практики", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Світоліна в Римі готується до старту на турнірі WTA Premier 5

Нагадаємо, перша "ракетка" України Еліна Світоліна (№6 світового рейтингу) отримала п'ятий номер посіву на турнірі WTA категорії Premier 5 в Римі з призовим фондом 3 млн 453 тис доларів і стартуватиме з другого кола поєдинком проти переможниці зустрічі між Вікторією Азаренко (Білорусь) і Чжан Шуай (Китай).

Турнір у Римі проходитиме з 13 по 19 травня.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-