Легка атлетика: у Київі пройде міжнародна матчева зустріч юнацьких збірних 5 країн

Легка атлетика: у Київі пройде міжнародна матчева зустріч юнацьких збірних 5 країн

Укрінформ
У Києві на стадіоні НТБ СДЮШОР №6 відбудеться міжнародна матчева зустріч юнацьких збірних з легкої атлетики п'яти країн.

У матчевій зустрічі в Києві, яка відбудеться 29 червня, візьмуть участь 150 спортсменів з України, Туреччини, Білорусі, Польщі та Румунії. Про це повідомив президент Федерації легкої атлетики Києва Віктор Грінюк.

“Ця матчева зустріч є найважливішою подією сезону для київської легкої атлетики. Приїдуть спортсмени високого рівня з п’яти країн. В кожній команді – по 30 атлетів, тобто загалом – 150. Це дозволить подивитися, чи все правильно ми робимо, на скільки ми здатні якісно проводити великі змагання європейського рівня, на які київська легка атлетика регулярно подає заявки.

Нещодавно у нас був перший млинець, і він вийшов не гливкий. Маю на увазі чемпіонат АБАФ з півмарафону, який пройшов в рамках Київського міжнародного півмарафону. На мій погляд, змагання пройшли чітко, ми подалися на срібний лейбл ІААФ. Міжнародну матчеву зустріч також спробуємо провести на високому рівні, щоб для київських любителів легкої атлетики вона стала знаковою подією.

На фінальній стадії зараз знаходиться процес сертифікації стадіону СДЮШОР №6 на 4-й рівень ІААФ. Буде завезено нове обладнання – висотна яма, яма для стрибків з жердиною, сертифіковані колодки двох різних фірм-виробників, як цього потребують умови проведення подібних стартів. З’являться палатки для масажу, буде забезпечено супровід. Одним словом, Києву буде не соромно перед гостями”, - цитує Гринюка прес-служба ФЛАУ.

Читайте також: Українські легкоатлети Михайлова та Романенко виграли чемпіонат АБАФ

Нагадаємо, українські легкоатлети Дар’я Михайлова і Роман Романенко стали переможцями чемпіонату АБАФ, який відбувся в рамках Міжнародного київського напівмарафону 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon у квітні. Чемпіонат Балканських Країн з легкої атлетики під егідою Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (АБАФ) відбувся в Україні вперше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-