Андрій П’ятов — кращий футболіст у “Шахтарі” в квітні

Андрій П’ятов — кращий футболіст у “Шахтарі” в квітні

Укрінформ
Донецький футбольний клуб “Шахтар” підвів підсумки голосування за кращого футболіста команди в квітні.

Найбільшу кількість голосів уболівальників (2 858) набрав воротар Андрій П’ятов, який вніс важливий внесок в рекордну серію команди без пропущених м'ячів, а сам має 199 “сухих” матчів. Про це повідомляє прес-служба ФК “Шахтар”.

На другому місці за підтримки 1 502 вболівальників розташувався капітан “оранжево-чорних” Тайсон, на третьому - Манор Соломон (1 492).

Гравця місяця традиційно обирали вболівальники голосуванням у соціальних мережах клубу. Всього у визначенні кращого футболіста “Шахтаря” в квітні взяли участь 6 071 особа.

Читайте також: Відео пенальті встановило рекорд переглядів на YouТube-каналі “Шахтаря”

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня в чвертьфінальному матчі футбольного Кубка України “Шахтар” обіграв “Динамо” в серії післяматчевих пенальті 4:3 (основний час 1:1). З одинадцятиметрової позначки забили Ісмаїлі, Майкон, Веллінгтон і Коваленко. При цьому П’ятов парирував удари Миколенка і Шепелєва. Відео переможної серії пенальті у чвертьфіналі Кубка України набрало рекордну кількість переглядів за весь час існування YouТube-каналу ФК “Шахтар”, випередивши трансляції ігор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-