Мораес подякував ФФУ і Андрію Шевченку за підтримку

Мораес подякував ФФУ і Андрію Шевченку за підтримку

Укрінформ
Нападник Жуніор Мораес прокоментував рішення УЄФА, яке підтвердило правомірність його виступів за збірну України з футболу.

Жуніор Мораес у своєму Instagram, зокрема, висловив вдячність ФФУ та головному тренеру збірної України Андрію Шевченку за підтримку під час розгляду його справи в УЄФА.

“Сьогодні УЄФА відхилила протести федерацій Португалії і Люксембургу у, так званій, “справі Мораеса”. І я дуже радий отримати цю приємну звістку. Це був дуже складний період для всіх нас: для України, президента ФФУ, команди, головного тренера і наших фанатів. І звичайно, для мене. Але тепер, коли все закінчилося, я хочу подякувати Вам за підтримку. І дякую за Вашу віру!

Зокрема, я хотів би висловити вдячність Федерації футболу України та її головному тренеру Андрію Шевченку, які максимально підтримували мене у цей важкий період кар’єри. Я віддам себе усього заради національної Збірної України”, - написав Мораес.

Читайте також: Люксембург подасть апеляцію на рішення УЄФА у справі Мораеса

Як повідомлялося, 3 травня контрольно-дисциплінарний орган УЄФА підтвердив правомірність виступів Жуніора Мораеса за збірну України. Таким чином, результати обох зустрічей збірної України проти Португалії (22 березня) та Люксембургу (25 березня) залишаються в силі, а збірна України з чотирма очками в активі за підсумками двох турів зберігає перше місце в групі B кваліфікації до Євро-2020. Федерація футболу Люксембургу не погодилася з таким рішенням УЄФА і збирається подати апеляцію.

Наступні два матчі підопічні Андрія Шевченка зіграють у Львові проти Сербії (7 червня) та Люксембургу (10 червня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-