У Рівному через негоду перенесли змагання зі спідвею

У Рівному через негоду перенесли змагання зі спідвею

Укрінформ
Півфінальні змагання особистого чемпіонату Європи SEC зі спідвею, які мали відбутися сьогодні в Рівному, перенесені на завтра, 2 травня, через несприятливі погодні умови.

Про це повідомляють організатори турніру на своїй сторінці у Facebook

«Півфінальні змагання особистого чемпіонату Європи SEC зі спідвею у Рівному перенесені на завтра, 2 травня, через несприятливі погодні умови. Рішення прийнято колективно. Президент журі та головний суддя змагань провели консультації з гонщиками. Усі спортсмени залишаються в Рівному», - йдеться у повідомленні.

Організатори наголосили, що гонка відбудеться завтра за будь-яких умов. Початок о 16.00 на стадіоні «Мототрек».

Згідно з регламентом півфіналу SEC, заплановано проведення 20-ти заїздів, а також заїзду останнього шансу, в якому стартують гонщики, що посіли місця з третього по шосте. До "Челенджу" SEC, який заплановано на 25 травня, проходить найкраща четвірка спортсменів.

Як повідомляло агентство, серед спортсменів, які змагатимуться на мототреку у Рівному, – титуловані гонщики із 11-ти країн світу.

Читайте також: В Україні на 1 травня оголосили помаранчевий рівень небезпеки через негоду

За прохідні путівки боротимуться і чемпіони Європи, і чемпіони світу, і переможці етапів циклу Гран-Прі, і діючий гонщик змагань рангу чемпіонату світу. Таких змагань у Рівному не проводили понад чверть століття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-